Video

Ontdek de kracht van video's op onze website! Met onze video's brengen we jouw boodschap tot leven en creëren we een onvergetelijke kijkervaring voor jouw publiek. Of je nu je bedrijf wilt promoten, een product wilt lanceren of je merk wilt versterken, onze video's helpen je om je doelen te bereiken.

Onze video's zijn van topkwaliteit en zijn volledig afgestemd op jouw wensen. We werken nauw samen met jou om te zorgen dat de video's perfect aansluiten bij jouw doelgroep en boodschap. Of het nu gaat om een bedrijfsvideo of een productvideo, wij leveren video's die indruk maken en een blijvende impact hebben.

Met onze video's kun je je boodschap op een krachtige en effectieve manier overbrengen. Je kunt je publiek beter betrekken, hun aandacht vasthouden en een diepere band opbouwen. Video's zijn een geweldige manier om je verhaal te vertellen en je merk te versterken. Met onze expertise in video's en marketing helpen we je om jouw boodschap te laten zien aan de wereld.

Ontdek de kracht van video's en laat ons je helpen om je bedrijf te laten groeien. Bezoek onze website en bekijk onze video's om te zien wat we voor jou kunnen doen.

Instagram Bloggers - Tips voor 24 uur in Bergen op Zoom


Een sfeervideo behorend bij ons blog voor Instagram Bloggers. In deze blog vertellen Melissa en ik wat Bergen op Zoom zo’n bijzondere stad maakt. Hoe leuk het is om hier de omgeving op de Brabantse Wal te ontdekken en wat de mooiste plekken zijn in de regio. 


https://instagrambloggers.nl/nederland/brabant/tips-bergen-op-zoom/

Een dag in De Hemel


Een toffe promo video voor Restaurant de Hemel.


Een dag in de Hemel: kijk mee hoe een dag in deze verborgen parel van de stad verloopt! De hemel is gevestigd in de voormalige drukkerij "Van Harte". Dit restaurant is gelegen in de Moeregrebstraat, een sfeervolle, pittoreske woonstraat in de binnenstad van Bergen Op Zoom. Eddy & Emmy runnen samen dit prachtige restaurant waar nog echt met passie en aandacht gewerkt wordt.

Timelapse - construction Centrum Gageldonk - DJI Avata & DJI Mavic Air 2


Check out this awesome timelapse I shot in Bergen op Zoom, The Netherlands. This timelapse was shot from october 2022 till january 2023. You can see the construction of the new shopping centre and houses of Gageldonk-West in Bergen op Zoom.


I combined the timelapse together with some droneshots I made in january 2023 with my DJI Avata and my DJI Mavic Air 2 and my Nikon Z6 II on a DJI RS2.

ERA Contour - Stadlander: Workshop Groen Buurten


Workshop Groen Buurten voor de kopers en huurders van de nieuwe wijk Bergse Buren die wordt gerealiseerd door ERA Contour

SKR - Promo Scheurwater Kunststof Recycling


Promotievideo SKR (Scheurwater Kunststof Recycling.

Aftermovie Mont Ventoux 2021


Mont Ventoux 2021: wat een waanzinnig weekend! Bekijk hier hier de officiële aftermovie!