Hey,

ik ben Bram!


Neem een enorme passie voor reizen gecombineerd met liefde voor fotografie en schrijven. Gooi dat alles bij ekaar, laat het in je hoofd een paar keer de revue passeren en het resultaat is Brambooh Photo & Film. Ik ben Bram Mertens, 38 jaar oud, geliefde van Melissa, vader van dochter Saar en bonuspapa van Lisa, Sanne & Finn.

Mijn fotografiepassie begon al toen ik klein was, ik wilde altijd mijn ouders camera hebben om foto's te maken als we op vakantie waren. Later toen ik mijn eigen geld verdiende kocht ik al snel een camera en ben ik mij zelf fotografie gaan leren. Ergens zat het altijd al in me, mijn opa was ook fotograaf en ik vond de foto's die hij maakte (vaak macro) zo fascinerend.


Een hobby werd steeds serieuzer en inmiddels run ik al een aantal jaar dit mooie bedrijf waar een hoop passie en liefde in gaat. In mijn fotografie gaat een hoop liefde en persoonlijk contact zitten. Daarom zijn mijn foto's ook altijd net even anders dan het standaard kiekje. Nee ik wil graag de foto's maken die mensen zo tof vinden dat ze ze met trots kunnen tonen en in huis op willen hangen.


Vanuit mijn fotografie ben ik me ook steeds verder gaan verdiepen in videografie, en heb inmiddels al aardig wat toffe video's voor klanten mogen maken. Kijk gerust eens rond!


Ben je op zoek naar een getalenteerde fotograaf om jouw speciale momenten vast te leggen? Zoek niet verder! Bij Brambooth Photo & Film geloven we in het vastleggen van de magie van het leven in prachtige beelden. Onze passie voor fotografie stelt ons in staat om de essentie van elk moment vast te leggen, of het nu gaat om een bruiloft, een gezinsportret, een zakelijk evenement, of iets anders dat je dierbaar is.

Waarom kiezen voor Brambooth Photo & Film?

Creativiteit en Professionaliteit: We combineren creativiteit met jarenlange ervaring en professionele vaardigheden om unieke en adembenemende foto's te creëren.

Maatwerk: We begrijpen dat elk moment uniek is, en daarom passen we onze aanpak aan jouw behoeften aan. We werken nauw met je samen om jouw ideeën in beeld te vangen.

Hoogwaardige Apparatuur: We maken gebruik van de nieuwste camera's en apparatuur om ervoor te zorgen dat elke foto van de hoogste kwaliteit is.

Passie voor Perfectie: We streven naar perfectie in elke opname. Onze aandacht voor detail en toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat jouw foto's altijd onvergetelijk zullen zijn.


"Persoonlijk vind ik het geweldig om ergens een perfecte foto van te maken, voor ik een goede foto heb naar mijn zin ben ik soms wel 30 foto’s verder. Gelukkig hebben we tegenwoordig geen rolletjes meer. Voor mij is een foto pas perfect als deze meerdere elementen bevat, dus bijv. een mooie omgeving met een zonsondergang en een silhouet. Belangrijkste is dat je er naar wil blijven kijken!"
Brambooth Photo & FILM

Onze Diensten

  • Bruiloften: Laat ons je speciale dag vereeuwigen met prachtige trouwfoto's die de liefde en emotie vastleggen. Onze trouwfoto's zijn altijd net even anders
  • Portretfotografie: Of het nu gaat om gezinsportretten, individuele portretten, of zakelijke portretten, we brengen je persoonlijkheid tot leven.
  • Landschapsfotografie: Ontdek de schoonheid van de natuur door onze adembenemende landschapsfoto's.
  • Productfotografie: Maak indruk op je klanten met professionele productfoto's die de kwaliteit van je producten benadrukken.
  • Videoproductie: Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte video's die je boodschap op een krachtige en gedenkwaardige manier overbrengen.


Recensie bruiloftshoot


"Bram heeft samen met Melissa onze bruiloft gefotografeerd. Dit hebben ze echt fantastisch gedaan. Op de dag zelf waren ze overal te vinden, maar mengde zich toch volledig in de groep. De fotoshoot, wat mijn man en ik best spannend vonden, hebben zij op zo’n manier weten te doen dat wij én op ons gemak waren én de foto’s de spontane uitstraling hadden die wij wilden.
Wij hadden gevraagd om sfeerbeelden, journalistieke stijl foto’s en dat is 100% gelukt. Tot slot zijn de foto’s ook prachtig bewerkt en zijn de kleuren erg mooi.
Kortom: geweldig!"

Recensie gezinsshoot


"Bram heeft een prachtige serie foto's gemaakt van mij, mijn zus en onze dochters. Door zijn ontspannen manier van werken zijn de foto's heel natuurlijk geworden, echt zoals we zijn! En de plek die hij had gekozen, een oude fabriek, was gaaf. De snelheid van werken, en de bijbehorende goede prijsstelling maakt het plaatje compleet en is zeker 5 sterren waard!"