Hey,

ik ben Bram!


Neem een enorme passie voor reizen gecombineerd met liefde voor fotografie en schrijven. Gooi dat alles bij elkaar, laat het in je hoofd een paar keer de revue passeren en het resultaat is Brambooh Design & Photography. Ik ben Bram Mertens, 38 jaar oud, geliefde van Melissa, vader van dochter Saar en bonuspapa van Lisa, Sanne & Finn.

Mijn fotografiepassie begon al toen ik klein was, ik wilde altijd mijn ouders camera hebben om foto's te maken als we op vakantie waren. Later toen ik mijn eigen geld verdiende kocht ik al snel een camera en ben ik mij zelf fotografie gaan leren. Ergens zat het altijd al in me, mijn opa was ook fotograaf en ik vond de foto's die hij maakte (vaak macro) zo fascinerend.


Een hobby werd steeds serieuzer en inmiddels run ik al een aantal jaar dit mooie bedrijf waar een hoop passie en liefde in gaat. In mijn fotografie gaat een hoop liefde en persoonlijk contact zitten. Daarom zijn mijn foto's ook altijd net even anders dan het standaard kiekje. Nee ik wil graag de foto's maken die mensen zo tof vinden dat ze ze met trots kunnen tonen en in huis op willen hangen.


Vanuit mijn fotografie ben ik me ook steeds verder gaan verdiepen in videografie, en heb inmiddels al aardig wat toffe video's voor klanten mogen maken. Kijk gerust eens rond!


Je kunt dus inmiddels voor alles bij mij terecht, fotografie (zowel zakelijk, prive als bruiloften), video maar ook drone opnames.


Hier moet je zijn!

Brambooth Design & Photography doet graag dat stapje extra! Ik ben anders, creatief en juist totaal niet standaard. Bij mij krijg je altijd IETS VERNIEUWENDS! Elke dag ben ik op zoek naar nieuwe manieren om merken met mensen te verbinden. Zo krijg je bij mij altijd unieke content voor je bedrijf in de vorm van unieke foto's of video's waarmee je JOUW verhaal verteld.

Maar ook voor jullie als gezin of geliefde zit je hier op de juiste plek. Door mijn passie voor fotografie ben ik altijd gedreven om net een andere foto te schieten dan die een andere fotograaf zou schieten.

Persoonlijk vind ik het geweldig om ergens een perfecte foto van te maken, voor ik een goede foto heb naar mijn zin ben ik soms wel 30 foto’s verder. Gelukkig hebben we tegenwoordig geen rolletjes meer. Voor mij is een foto pas perfect als deze meerdere elementen bevat, dus bijv. een mooie omgeving met een zonsondergang en een silhouet